Suussasulavat maissikakut punajuurihummuksella ja avocadolla ovat loistava ja täyttävä välipala itselle tai vieraille tarjoiltavaksi! Tuunaile reseptiä oman mielesi mukaan!
5 Maissikakkua
2 Keskikokoista punajuurta keitettynä
1 Valkosipulinkynsi, hienonnettuna
1 1/2 kuppia kikherneitä, keitettynä
2 rkl Tahinia
2 rkl Sitruunamehua
3 rkl Oliiviöljyä
1 tl Kuminaa
suolaa / pippuria
Sekoita kaikki aineosat tehosekoittimessa
Mausta suolalla / pippurilla
Lisää vapaasti oliiviöljyä valmiiseen punajuurihummukseen
Ainesosat
5 Maissikakkua
2 Keskikokoista punajuurta keitettynä
1 Valkosipulinkynsi, hienonnettuna
1 1/2 kuppia kikherneitä, keitettynä
2 rkl Tahinia
2 rkl Sitruunamehua
3 rkl Oliiviöljyä
1 tl Kuminaa
suolaa / pippuria
Ohjeet
Sekoita kaikki aineosat tehosekoittimessa
Mausta suolalla / pippurilla
Lisää vapaasti oliiviöljyä valmiiseen punajuurihummukseen