Linssikakut oliivitapenadella ja grillatuilla kirsikkatomaateilla

Välipalat
30 min
Annokset: 8
Linssikakut oliivitapenadella ja grillatuilla kirsikkatomaateilla ovat sopivan luksus alkupala vieraille tai pieni purtava drinkkien kanssa.
Reseptin tekijä:

Ainesosat

6-8 Friggs Kermaviili & Sipuli linssi- /riisikakkua (muunkin makuiset maissi- ja riisikakut käyvät myös)
1 rasia kirsikkatomaatteja
Oliiviöljyä, suolaa ja pippuria oman maun mukaan
AINEKSET TAPENADEEN
3 dl kivettömiä vihreitä oliiveja
2 tl kuivattuja kapriksia
1 iso valkosipulin kynsi, murskattuna
Vastapuristetun sitruunan mehu
75 ml oliiviöljyä

Ohjeet

Kuumenna uuni 200 ° C seen.

Aseta tomaatit leivinpaperille ja pellille, kaada vähän oliiviöljyä päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.
Paista uunissa, kunnes tomaatit vetistyvät (noin 10 minuuttia).
Tapenaden valmistamiseksi sekoita kaikki ainesosat tehosekoittimessa, kunnes seos on tasaista.
Levitä tapenade linssilkakkujen päälle ja aseta paahdetut tomaatit päällimmäiseksi. Tarjoile heti.
Jäljellä olevaa tapenadea voidaan säilyttää jääkaapissa enintään kolme päivää.

Liittyvät tuotteet

Samankaltaisia reseptejä