Products
Recipes
TUOTTEET
Kaikki kategoriat
Maissikakut
Riisikakut
Linssikakut
Gluteenittomat
Ravintolisät
RESEPTIT
Välipalareseptit
Terveellisempi arki
Aamiaissuosikit
Päivä Friggsillä!
7 välipalavinkkiä
TIETOA MEISTÄ
Historia
Laatu
Evästeet & GDPR
OTA YHTEYTTÄ
Usein kysyttyä
Ota meihin yhtettä
FI
FI
SE
NO
DK
Linssikakut oliivitapenadella ja grillatuilla kirsikkatomaateilla
Välipalat
30 min
Annokset: 8
Linssikakut oliivitapenadella ja grillatuilla kirsikkatomaateilla ovat sopivan luksus alkupala vieraille tai pieni purtava drinkkien kanssa.
Reseptin tekijä:
Marisa Alvarsson
Ainesosat
Ohjeet
6-8 Friggs Kermaviili & Sipuli linssi- /riisikakkua (muunkin makuiset maissi- ja riisikakut käyvät myös)
1 rasia kirsikkatomaatteja
Oliiviöljyä, suolaa ja pippuria oman maun mukaan
AINEKSET TAPENADEEN
3 dl kivettömiä vihreitä oliiveja
2 tl kuivattuja kapriksia
1 iso valkosipulin kynsi, murskattuna
Vastapuristetun sitruunan mehu
75 ml oliiviöljyä
Kuumenna uuni 200 ° C seen.
Aseta tomaatit leivinpaperille ja pellille, kaada vähän oliiviöljyä päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.
Paista uunissa, kunnes tomaatit vetistyvät (noin 10 minuuttia).
Tapenaden valmistamiseksi sekoita kaikki ainesosat tehosekoittimessa, kunnes seos on tasaista.
Levitä tapenade linssilkakkujen päälle ja aseta paahdetut tomaatit päällimmäiseksi. Tarjoile heti.
Jäljellä olevaa tapenadea voidaan säilyttää jääkaapissa enintään kolme päivää.
Ainesosat
6-8 Friggs Kermaviili & Sipuli linssi- /riisikakkua (muunkin makuiset maissi- ja riisikakut käyvät myös)
1 rasia kirsikkatomaatteja
Oliiviöljyä, suolaa ja pippuria oman maun mukaan
AINEKSET TAPENADEEN
3 dl kivettömiä vihreitä oliiveja
2 tl kuivattuja kapriksia
1 iso valkosipulin kynsi, murskattuna
Vastapuristetun sitruunan mehu
75 ml oliiviöljyä
Ohjeet
Kuumenna uuni 200 ° C seen.
Aseta tomaatit leivinpaperille ja pellille, kaada vähän oliiviöljyä päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.
Paista uunissa, kunnes tomaatit vetistyvät (noin 10 minuuttia).
Tapenaden valmistamiseksi sekoita kaikki ainesosat tehosekoittimessa, kunnes seos on tasaista.
Levitä tapenade linssilkakkujen päälle ja aseta paahdetut tomaatit päällimmäiseksi. Tarjoile heti.
Jäljellä olevaa tapenadea voidaan säilyttää jääkaapissa enintään kolme päivää.
Liittyvät tuotteet
Riisikakut Kermaviili ja Sipuli
125 g
Linssikakku Kermaviili ja Sipuli
125 g
Samankaltaisia reseptejä
Maissikakut avocadolla, kesäkurpitsalla ja punaisella pestolla
Linssikakut avocadolla, retiiseillä, iduilla ja seesaminsiemenillä
Maissikakut Punajuurihummuksella ja avocadolla
Chiasiemen & Merisuola - Valkoisilla pavuilla ja tomaatilla
Lisää reseptejä
Mitä haet?
Tuotteet (
)
Reseptit (
)
(
)
Kategoriat
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent