Products
Recipes
TUOTTEET
Kaikki kategoriat
Maissikakut
Riisikakut
Linssikakut
Gluteenittomat
Ravintolisät
RESEPTIT
Välipalareseptit
Terveellisempi arki
Aamiaissuosikit
Päivä Friggsillä!
7 välipalavinkkiä
TIETOA MEISTÄ
Historia
Laatu
Evästeet & GDPR
OTA YHTEYTTÄ
Usein kysyttyä
Ota meihin yhtettä
FI
FI
SE
NO
DK
Maissikakut avocadolla, kesäkurpitsalla ja punaisella pestolla
Aamiainen
30 min
Annokset: 12
Reseptin tekijä:
Marisa Alvarsson
Ainesosat
Ohjeet
12 Friggs-maissi-, linssi- tai riisikakkuja
Kesäkurpitsa, 12 ohutta viipaletta
Punainen pesto (katso resepti alla)
1-2 avokadoa koosta riippuen, viipaloituna
Tilkka sitruunamehua
Oliiviöljyä
Unikonsiemeniä
Suolaa ja vastajauhettua mustapippuria maun mukaan
Tuoretta basilikaa
PESTO
150 g Marinoituja aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä (noin 24)
90 ml Aurinkokuivattujen tomaattien öljyä
½ tl Valkosipulijauhetta
½ tl Sipulijauhetta (valinnainen)
30 g Paahdettuja Cashewpähkinöitä
1 rkl Balsamietikkaa
1 rkl Valko- tai punaviinietikkaa
Sekoita kaikki ainekset tehosekoittimessa, kunnes seos on sopivan paksua.
Jäljellä oleva pesto voidaan säilyttää jääkaapissa enintään viikon ajan.
Levitä pestoa kaikkien maissikakkujen päälle ja päällystä kesäkurpitsan ja avokadon viipaleilla.
Kaada päälle vähän oliiviöljyä ja sitruunamehua, mausta suolalla ja pippurilla
Ripottele vielä päälle unikonsiemeniä ja basilikan lehtiä.
Tarjoile heti!
Ainesosat
12 Friggs-maissi-, linssi- tai riisikakkuja
Kesäkurpitsa, 12 ohutta viipaletta
Punainen pesto (katso resepti alla)
1-2 avokadoa koosta riippuen, viipaloituna
Tilkka sitruunamehua
Oliiviöljyä
Unikonsiemeniä
Suolaa ja vastajauhettua mustapippuria maun mukaan
Tuoretta basilikaa
PESTO
150 g Marinoituja aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä (noin 24)
90 ml Aurinkokuivattujen tomaattien öljyä
½ tl Valkosipulijauhetta
½ tl Sipulijauhetta (valinnainen)
30 g Paahdettuja Cashewpähkinöitä
1 rkl Balsamietikkaa
1 rkl Valko- tai punaviinietikkaa
Ohjeet
Sekoita kaikki ainekset tehosekoittimessa, kunnes seos on sopivan paksua.
Jäljellä oleva pesto voidaan säilyttää jääkaapissa enintään viikon ajan.
Levitä pestoa kaikkien maissikakkujen päälle ja päällystä kesäkurpitsan ja avokadon viipaleilla.
Kaada päälle vähän oliiviöljyä ja sitruunamehua, mausta suolalla ja pippurilla
Ripottele vielä päälle unikonsiemeniä ja basilikan lehtiä.
Tarjoile heti!
Liittyvät tuotteet
Riisikakut Kermaviili ja Sipuli
125 g
Maissikakku Popcorn
125 g
Linssikakku Kermaviili ja Sipuli
125 g
Samankaltaisia reseptejä
Linssikakut oliivitapenadella ja grillatuilla kirsikkatomaateilla
Linssikakut avocadolla, retiiseillä, iduilla ja seesaminsiemenillä
Maissikakut Punajuurihummuksella ja avocadolla
Chiasiemen & Merisuola - Valkoisilla pavuilla ja tomaatilla
Lisää reseptejä
Mitä haet?
Tuotteet (
)
Reseptit (
)
(
)
Kategoriat
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent